Wat is BSM-de Jong® therapie?

springenEen kind ontwikkelt zich zeer snel. Binnen een periode van achttien jaar moet het groeiproces van foetus naar volwassene zijn voltooid. Een onwaarschijnlijke hoeveelheid ontwikkelingen volgt elkaar in sneltreinvaart op. Uiteenlopend van leren kruipen tot het lopen, van gebrabbel tot praten in verschillende talen. Van een klein lijfje waar veel acties reflexmatig gebeuren tot een volwassen lichaam waar geleerde patronen worden gevolgd.

Het is dus helemaal niet zo vreemd als blijkt dat een aantal van die, voor een kind zo belangrijke, ontwikkelingsmomenten niet zo vloeiend verlopen. Zeker vandaag de dag wordt er veel van het kind gevraagd, soms ook veel eerder dan dat het lijf van het kind ertoe in staat is. Het is niet vreemd dat er soms stappen worden dan overgeslagen in de ontwikkeling, of systemen niet goed uitgerijpt zijn waardoor er problemen kunnen ontstaan.

BSM-de Jong® therapie is in staat zwakke of niet uitgerijpte systemen of processen geheel of gedeeltelijk te herstellen, door speciale begeleiding en een specifiek (oefen)programma. Met behulp van een uitgebreide diagnostiek kijken wij naar hoe zwangerschap, bevalling en ontwikkeling van het kind is verlopen. Het oefenprogramma is op maat gemaakt. Voeding en supplementen advies kan deel uitmaken van de behandeling.

Voor wie is BSM-de Jong® Therapie geschikt?

BSM-de Jong® therapie is geschikt voor ieder een, van 0-99 jaar. Let wel, BSM-de Jong® therapie is niet een therapie die ziektes kan verhelpen.

© 2019 Praktijk InSync Artwork by Esther Heerikhuisen